
Ja estic una mica cansada de la "dieta del colesterol", però ara estic just a la meitat i no puc defallir!
Aquest cap de setmana m'he passat una mica, hem tingut dos aniversaris i he picat una mica d'embotit (això sí només pernil salat), algun trosset de truita i també he menjat pastís... i he hagut de restringir una mica més el consum de carn i altres aliments prohibits. Tinc unes ganes de menjar-me un bon tall de vedella amb salsa roquefort, o amb salsa d'ametlles, o potser millor un bon fricandó!
Cal afegir també que com aquesta setmana anem atrafegats amb el tema de l'hort, l'autoescola, reomplir la nevera etc, ... em vaig descuidar de fer la foto a la recepta, però n'he agafat una d'internet per que us feu a la idea, encara que la recepta no és cosa de l'altre món ;) ...
Senzilla, sana i ideal per a grans i petits!
Ingredients:
-1kg de sardines
-3 dents d'all
-Oli d'oliva
-1 llimona
-Sal Maldon
Preparació:
-S'agafen les dents d'all, es pelen i es renten (jo els hi trec el cor de l'all) es posen en un morter i s'aixafen bé.
-Abocar-hi un bon raig d'oli d'oliva i deixar-ho reposar uns deu minuts
-Mentrestant es renten bé les sardines i es deixen en un colador per a quedin ben escorregudes.
-Es van sucant les sardines en l'oli macerat amb all i es col·loquen a la planxa ben calenta (sense oli!!)
-Un cop estiguin fetes i col·locades en una safata se'ls hi tira per sobre la Sal Maldon i un bon un raig de llimona i ja tenim un bon plat cardiosaludable i a més a més deliciós!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada