Ingredients:
-700 gr. de Rap
-2 llesques de pa
-30 gr. d'ametlles
-2 dents d'all
-1/2 got de vi blanc (sec)
-pebre vermell dolç
-julivert
-oli d'oliva
-sal
Preparació:
1. Escalfar l'oli en una paella i fregir el rap volta i volta, sense deixar que es faci per dins, simplement és per a que l'oli agafi el gust del rap.
2. Treure el peix escorregut i col·locar-lo en una cassola. Reservar.
3. Fregir les ametlles, els alls pelats i les llesques de pa en l'oli de fregir el rap, fins que estigui tot daurat.
4. Treure-ho i passar-ho tot pel minipimer juntament amb el pebre vermell i la sal.
5. Diluir-ho tot amb el vi, afegir el julivert i tornar-ho a posar la paella.
6. Afegir-hi un got d'aigua quan comenci a bullir i abocar-ho tot sobre la cassola on havíem reservat el rap.
7. Coure tapat durant uns 10 minuts, rectificar de sal i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada